Informatii licentiere

Informatii licentiere

LICENTA DIGITALA – incepand din acest an, renuntam la clasica licenta pe suport de hartie sau plastic, aceasta fiind inlocuita cu licenta in format pdf, pe smartphone sau tableta. Acest format este agreat atat de catre ITU cat si de IRONMAN.

FORMULAR ONLINE PENTRU LICENTIERE – accesibil pe acest LINK, indiferent daca ai mai avut sau nu licenta FRTRI. Astfel va trebui sa parcurgi urmatorii pasi:

  • Completezi campurile de date (aceleasi care erau si in cererea de licentiere anterioara), incarci o fotografie tip pasaport, o copie a adeverintei medicale valabile pana la sfarsitul anului, o copie a Cartii de Identitate sau a Certificatului de Nastere in cazul sportivilor minori de 14 ani, alegi metoda de Plata Cu Cardul, dupa care transmiti aceste informatii apasand butonul din josul paginii INSCRIE-TE.
  • Te poti inscrie pe tine, poti inscrie un prieten, daca esti parinte iti poti inscrie copilul iar daca esti antrenor iti poti inscrie sportivii. In ultimele cazuri vei introduce datele acestora, nu ale tale, si vei beneficia de plata cumulata a tuturor licentelor, prin optiunea Adauga in Cos.
  • Selectarea metodei de plata a taxei de licenta – selectarea acestei metode de plata se face alegand-o dintre opțiunile existente la câmpul METODE DE PLATĂ, din finalul formularului. Link-ul de efectuare a plății se va transmite solicitantului pe mail, dupa completarea formularului de licentiere.
  • Mai departe, informatiile ajung la persoanele din FRTRI care se ocupă de licentiere, sunt analizate, li se atribuie codul FRTRI de rigoare si se validează. In cazul in care se constata ca informatiile introduse sunt incorecte sau incomplete FRTRI isi rezerva dreptul de a anula Licenta emisa si va solicita completarea informatiilor.

VERIFICA-TI E-MAILUL, vei primi confirmarea inregistrarii si vei fi trimis la pagina unde vei efectua PLATA CU CARDUL.

Odata efectuata plata, vei primi pe mail LICENTA FRTRI pentru anul 2020, in format digital. Vei putea prezenta aceasta licenta organizatorilor de competitii din tara si strainatate, direct pe smartphone-ul tau, ori de cate ori iti va fi solicitat acest lucru.

ALTE ASPECTE – taxele de licenta pot fi consultate pe pagina Norme Financiare. Pana la 31 ianuarie 2020, conform deciziei Biroului Executiv al FRTRI, sportivii Age Group vor plati o taxa in valoare de 50 de lei in loc de 70 de lei, cat este valoarea normala a acesteia. Avand in vedere ca sistemul de plata cu cardul și formularul de licentiere sunt proaspat implementate in varianta functionala, pot aparea diferite erori, caz in care te rugam sa ne sesizezi printr-un email la adresa oficiala a FRTRI: office@frtri.ro. De asemenea, orice fel de feedback este binevenit si incurajat, astfel ca va asteptam opiniile privind imbunatatirile care pot fi aduse acestui sistem.

Pin It on Pinterest