asociatia-club-sportiv-triatlon-bistrita-02

Asociatia Club Sportiv Triatlon Bistrita a luat nastere in vara acestui an din dorinta unei familii de antrenori de a dezvolta acest frumos sport si la nivelul Judetului Bistrita-Nasaud.

Scopul clubului este de a oferi un mediu distractiv, educativ si de sustinere pentru viitorii mici tri-atleti dar si pentru sportivii amatori de toate nivelurile de pregatire dornici de a se antrena, concura si de a construi noi prietenii.

Pentru promovarea acestui sport in randul bistritenilor, reprezentantii clubului au organizat doua competitii de Cross Duathlon, in iulie respectiv in octombrie si anume Duatlonul Haiducilor si Duatlonul Copiilor. In anul 2017 urmeaza editiile cu numarul doi al acestor competitii si editia cu numarul unu al primului Cross Triathlon de pe Lacul Colibita (5 August Triatlon Colibita – CTS Premium).

asociatia-club-sportiv-triatlon-bistrita-01

“Consideram ca Triatlonul este o filozofie. Ceva special se intampla cu tine cand termini un Triatlon. Exista sportivi care alearga la maratoane si altii care pedaleaza, dar nu multi pot combina 3 sporturi unice intr-o cursa istovitoare. Triatlonul este un sport dar mai mult este un mod de viata, iar ce inveti in Triatlon te ajuta sa iti schimbi gandirea si pentru restul situatiilor, atat in familie cat si in viata profesionala. Noi nu vrem sa facem doar tri-atleti mai buni, noi ne dorim oameni mai buni pentru viata, pentu societate”, afirma reprezentantii clubului.

Culorile reprezentative ale clubului sunt culorile tricolorului romanesc. Fiind la inceput de drum ACS Triatlon Bistrita va legitima sportivi in iarna acestui an, urmand ca in 2017 sa participe cu acestia la competitii nationale.

Mai multe informatii despre ACS Triatlon Bistrita aici.

Pin It on Pinterest