Pe data de 26 februarie a avut loc la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Adunarea Generala Ordinara si de Alegeri a Federatiei Romane de Triatlon. La lucrarile adunarii au participat 30 de cluburi din cele 31 afiliate.

Dupa alocutiunea dl. Presedinte Adrian Nanulescu, au fost votate pe rand Raportul de activitate a FRTRI pe 2015, Bilantul si Raportul Financiar pe 2015 (vedeti aici), Bugetul pe 2016 si repartizarea acestuia pe 2016 (vedeti aici). A fost prezentat si proiectul Strategiei de dezvoltare pe termen mediu (vedeti aici). Proiectul a primit votul Adunarii Generale, urmand sa fie prezentat si Bugetul de venituri si cheltuieli al strategiei pe anul 2016.

Adunarea Generala a Federatiei Romane de Triatlon - Alegeri - 26 februarie 2016

Pentru alegerea noului presedinte a FRTRI au fost depuse patru candidaturi: Dumitru Aurelian Blanaru, Klosz Peter, Tudor Butu, Tudor Vlad “Dudu”. Dl. Blanaru si-a retras candidatura inaintea procesului de votare. Voturile au fost impartite astfel: Tudor Butu 4 voturi, Tudor Vlad 7 voturi si Klosz Peter 19 voturi.

Pentru cele doua locuri de Vicepresedinte au fost trei candidati dintre care au fost alesi Razvan Florea cu 24 de voturi si Vlad Stoica cu 14 voturi, Dl. Blanaru a obtinut 7 voturi, iar 6 buletine de vot au fost depuse “in alb”, fara nici un vot exprimat pe ele.

Ca Cenzor al Federatiei Romane de Triatlon a fost votat in unanimitate dl. George Bondei.

Conform Statutului FRTRI, Biroul Federal este compus din Presedinte, doi Vicepresedinti si 8 membri. Pentru cele 8 locuri din Biroul Federal, membrii Adunarii Generale au ales din cei 14 inscrisi in competitie pe urmatorii: Sorin Boriceanu, Daniel Madaras Daniel, Daniel Nistoroiu, Marcel Ivanov, Radu Claudiu, Szasz Attila, Koncz Alexandru si Daniel Ioan.

Astfel Federatia Romana de Triatlon va fi condusa in urmatorii ani de Klosz Peter – Presedinte si Razvan Florea si Vlad Stoica – Vicepresedinti.
Noul presedinte a prezentat si echipa de executie si administratie:

Biroul executiv:
Ioan Sabin Andoniu – secretar general
Ovidiu Burghelea – director de competitii (director de dezvoltare)
Crisan Iosif – antrenor federal

Biroul administrativ:
Ioana Tudor – economist
Corina Nistoroiu – referent de specialitate
Radu Cristianciuc – specialist IT
Mariana Zisu – resurse umane
Antrenori coordonatori programe de dezvoltare: Crisan Iosif, Papp Jozsef, Daniel Nistoroiu.

Pe aceasta cale, FRTRI multumeste dl. Adrian Nanulescu pentru munca, efortul si sprijinul depus in acesti patru ani.

Pin It on Pinterest