Redirectioneaza 3,5% pentru un TriKids mai mare!

Redirectioneaza 3,5% pentru un TriKids mai mare!

Dragi colegi,

Redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit al fiecăruia dintre noi este una dintre modalităţile cele mai facile de a susţine acţiunile Federaţiei Române de Triatlon. Gratuit pentru fiecare, dar nepreţuit pentru comunitatea noastră de triatlon!

Aşa cum deja v-am transmis, toate eforturile noastre se îndreaptă în direcţia creşterii sportului triatlon în România pentru a ajunge să performăm cel puţin la nivelul European. Însă, pentru a realiza acest lucru, avem nevoie să fim uniţi, să urmăm aceeaşi direcţie şi să păstrăm aceleaşi valori: EMPATIE, COMUNITATE, ECHIPĂ.

Echipa FR Triatlon a identificat o zonă în care este nevoie să ne dezvoltăm şi să creştem, astfel încât Comunitatea Triatlon România să fie pe termen lung. Acest lucru este posibil doar dacă dezvoltăm triatlonul în rândul copiilor. De aceea, fondurile colectate se vor îndrepta în această direcţie. Mai specific, proiectul TriKids Series, o serie de 6 evenimente, pentru copii cu vârste între 6 si 13 ani, care au ca scop atragerea copiilor în sportul nostru.

Costurile acestui proiect, care va debuta în anul 2022, se vor ridica la aproximativ 160.000 lei pentru toate cele 6 etape.

Am strâns până acum suma de 100.000 lei din taxele de licenţă şi sponsorizări, dar mai sunt necesari 60.000 lei, sumă care nu este uşor de obţinut, dar sunt convins că potenţialul, impactul proiectului şi prin implicarea comunității vom reuşi să o obţinem. Vedeți mai jos prezentarea proiectului.

Pentru a putea extinde baza de selecţie şi a identifica viitoare talente care să susţină evoluţia şi performanţa triatlonului românesc, ne dorim să organizăm 10 – 12 competiţii TriKids în toată ţara şi să ajungem la un total de 2000 de copii legitimaţi în următorii 4 ani.

În acest an, derulăm prima campanie de colectare a formularelor 3,5% pentru Federaţia Română de Triatlon, cu speranţa că fiecare dintre voi conştientizează nevoia şi oportunitatea acesteia pentru a putea să ne atingem obiectivele.

Prin urmare, cei care vor să susţină dezvoltarea evenimentelor Trikids în România, pot redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit aferent anului 2021, completând formularul ataşat la secţiunea I şi apoi semnat (la Semnătură contribuabil). Formularele pot fi completate şi de către prieteni sau membri de familie.

După completarea şi semnarea acestora, vă rog să le transmiteţi în format electronic (scanat) la adresa de e-mail: andrei.andresiu@triatlonromania.ro.

“O comunitate puternica este unită în primul rând prin sport!” Nelson Mandela

Muţumim că eşti parte din această comunitate!

Vlad Stoica – Președinte FR Triatlon

Loading...

Pin It on Pinterest