Acum, dupa desfasurarea ultimei etape a circuitului Cross Triathlon Series am aflat si numele castigatorilor Campionatului National de Cross Triathlon pe 2015. Pe o vreme mohorita, peste 100 de sportivi au luptat cu noroiul de pe traseul competitiei Bioeel Triathlon Challenge organizat la Lacul Bezid.


Ciprian Balanescu a reusit sa castiga atat etapa finala in fata sportivilor Mester Balint si Varaljai Vazsony veniti din Ungaria cat si titlul de Campion National la Cross Triathlon. La fete dominare maxima a sportivelor de la Harghita Triathlon, podium complet ocupat de ele atat la etapa cat si la clasamentul final. Etapa a fost castigata de Koncz Monika dar titlul de Campioana Nationala a revenit sportivei Koter Adel.


La juniori baieti podiumul a fost ocupat de sportivii de la Master Ski & Bike, titlul revenind lui Kovacs Szabolcs. La junioare Fülöp Katalin (Master Ski & Bike) a devenit campioana nationala.
Categoria cadeti are Campioni Nationali pe Badoiu Ilinca (Delfinul Bucuresti) si Zöldi Botond.


La Age Group titlurile au revenit lui: Badoiu Bogdan, Tudorache Adrian Emil, Sorin Boriceanu, Pana Gabriel, Mihai Bogdan Ionita, Ionescu Daniel, Molnar Peter, Apostu Constantin la baieti si Bako Anita, Gall Tunde, Koncz Monika, Szakacs Maria si Cornelia Stroie la fete.

Rezultatele concursului le puteti gasiti aici: maxvelo.ro/evenimente/bioeel-triatlon-challenge-2015
Poze de la concurs – Radu Cristi: facebook.com/DonezAmintiri

Pin It on Pinterest