Selectează o Pagină

In total 522 de de competitori au luat startul la a V-a editie a Campionatului National de Duatlon organizat pe data de 27 martie la Bucuresti. Numarul copiilor prezenti la start a crescut de aproape patru ori fata de anul trecut. Astfel 205 concurenti au participat la categoriile de copii 9-13 ani si cadeti.

La categoriile de juniori si seniori 237 de sportivi la individual si 40 de echipe au incercat sa castiga titlul de Campion National la diferitele categorii de varsta.

CN-Duatlon-2016-Epilog

Concursul a fost asigurat de 35 de voluntari, 15 arbitrii si organizatori, 12 muncitori de implementare, 2 ambulante si zeci de politisti si jandarmi.

Din cei 522 de participianti, copiii din categoriile 9-13 ani si sportivii din loturile nationale largite nu au platit taxe de inscriere.

Pe aceasta cale multumim participantilor care prin taxele de inscriere ne-au ajutat sa organizam acest eveniment.
Aici puteti vedea si bugetul de cheltuieli a CND 2016.

Campion National la seniori a devenit pentru a 12-a oara consecutiv Ciprian Balanescu (Ride Competition Timisoara) urmat de Daniel Attila (Trialuta Sf. Gheorghe) si Bogdan Damian (CSM Cluj). La fete a castigat Manac Antoanela (Atena Constanta) urmata de Koncz Monika (Harghita Triatlon) si Mega Ana (Atena Constanta).

La juniori masculin Chis Andrei (CSM Cluj) si-a pastrat titlul cucerit anul trecut urmat de sportivii de la Master Ski&Bike: Lokodi Matyas si Kovacs Szabolcs. La junioare titlul a plecat la Braila campiona devenind Ciolacu Andreea. Locul doi a fost ocupata de Fundui Iulia.

La cadeti baieti locurile unu si doi a fost ocupate de sportivi de la Politehnica Cluj – Rogoz Erick si Morar Adi, podiumul fiind completat de Troanaca Stefan de la BSC Bucuresti. La cadeti fete Campiona Nationala al treila an consecutiv Budisan Dayana (CSM Cluj) urmata de Madalina Frent si Sarbulecu Andreea ambele de la CS Olimpia Bucuresti.

Clasamentul complet al Campionatului National de Duatlon poate fi gasit aici.

Loading...