Selectează o Pagină
Costume triatlon permise

World Triathlon este organismul internațional care reglementează sportul nostru pe plan global. O reglementare foarte importantă este legata de standardizarea si aprobarea costumelor de triatlon in competitiile internationale sanctionate atat de către ei  (WT), Comitetul Olimpic Internațional (CIO) cât si de către federatiile continentale, de exemplu Europe Triathlon.

Federatia Internationala de Triathlon se numea International Triathlon Union dar din 2020 a trecut printr-un amplu proces de rebranding care a dus implicit la schimbarea denumirii din International Triathlon Union (ITU) in World Triathlon (WT). Acest proces a impus si înlocuirea costumelor de triatlon cu logo vechi (ITU)  destinate participării in competițiile internaționale  dar cu o perioada de tranziție de doi ani care tocmai a expirat. 

Prin urmare toate costumele cu logo vechi (ITU) incepand din 2022 numai sunt acceptate in competitiile sancționate, CIO,  WT sau ET, mai precis Cupe Europene sau Mondiale, Campionate Europene sau Mondiale, Jocuri Olimpice, Beach Games, World Games, etc

Costumele Triatlon România aprobate de către World Triathlon sunt următoarele

Pentru Categoria Elite si Juniori costumul aprobat este:

Costume triatlon permise
Costume triatlon permise

Pentru categoria Age Group costumele aprobate sunt:

Atenție! La cererea comunității de amatori am reintrodus si costumul negru, deoarece regulamentul ne permite acest lucru la aceasta categorie. Tot la aceasta categorie vor exista si variantele cu maneci pentru distanțe lungi.

Costume triatlon permise
Costume triatlon permise
Costume triatlon permise
Costume triatlon permise
Loading...