Selectează o Pagină

Ne-am intors cu bucurie de la a patra editie a Triatlonului Fara Asfalt care s-a desfasurat sambata, pe 1 iunie la 2 Mai. Fara Asfalt este primul eveniment de triatlon din calendarul competitional al Federatiei Romane de Triatlon si din circuitul Bioeel Triathlon Grand Prix de anul acesta.

Desi apa marii s-a racit pana la 13,5 C, anul acesta s-au adunat pe plaja din 2 Mai peste 650 de concurenti dornici sa incerce cele trei probe ale triatlonului – inot, bicicleta si alergare. Organizatorii i-au asteptat, ca de obicei, cu un traseu spectaculos si cu o atmosfera sarbatoreasca.

Castigatorii categoriei “Open” – adica cei mai buni triatlonisti din concurs sunt Ciprian Balanescu, Gaspar Albert, Sorin Boriceanu, Mihai Paul Anton si Ghica Alexandru pentru categoria masculin si Antoanela Manac, Kinga Ungvari, Daniela Torok, Krisztina Hegedus si Roxana Maria Ghilt pentru categoria feminin. Cea mai buna stafeta masculina a fost stafeta echipei TYR, la feminin a castigat echipa Nomad Merida Ladies First, iar pentru categoria stafete mixte pe primul loc s-a clasat echipa Pinguinii.

Dincolo de competitie, Fara Asfalt este un eveniment-petrecere care promoveaza miscarea out-door ca varianta de iesire din cotidian si redescoperirea naturalului. Invitatia Fara Asfalt de anul acesta a fost pentru o vara cu activitati echilibrate si peisaje colorate, iar premiile si cadourile organizatorilor au urmarit acelasi mesaj de echilibru. Au fost premiati 100 de castigatori cu varste intre 8 si 62 de ani si fiecare concurent a plecat de la Fara Asfalt mai bogat cu un triatlon.

Felicitari celor care au dus cursa la bun sfarsit si asteptam sa ne revedem la urmatoarele evenimente din calendarul acestei veri.

Loading...