Selectează o Pagină

Forum 2021

Forum 2021

FRTRI va organiza, în premieră, FORUMUL TRIATLON ROMANIA, un eveniment de anvergură care aduce laolaltă comunitatea noastră atât pentru a ne educa într-un mod oficial, conform standardelor internaţionale şi actualiza constant competenţele în acest domeniu, dar şi pentru a sărbători reuşitele şi realizările din acest an, aspectele de îmbunătăţit şi a celebra excelenţa şi performanţa sportivilor.

Prima ediţie a Forumului Triatlon Romania va aduce, în perioada 14 – 18 decembrie 2021, sub umbrela sa, un număr de 9 evenimente Educaţionale, Informative, Sociale si Premiere de la care nu vor lipsi momentele de Fun şi Relaţionare, care vor întregi cadrul acestui eveniment pus în scenă special pentru voi.

În România, triatlonul este un sport tânăr, care se practică organizat de putin timp comparat cu alte tari mai dezvoltate. Suntem la început de drum în ceea ce priveşte înalta performanţă, dar în acelaşi timp ambiţia, perseverenţa, munca continuă, motivaţia şi educaţia ne vor duce spre rezultatele pe care ni le dorim.

„Dacă vrem să ne aliniem la standardele marilor puteri din Triatlonul Mondial este nevoie să accelerăm procesul educațional şi să învăţăm de la cei mai buni şi împreună cu cei mai buni, aceia care prin rezultatele lor reprezintă în acest moment modelele noastre de referinţă şi de educaţie în viitor.”
Vlad Stoica – Presedinte FR Triatlon

Forum 2021
Forum 2021
Forum 2021

În paralel se va desfășura un stagiu de pregătire a echipei naționale de triatlon.

Pentru sportivii din lot se vor organiza 5 workshop-uri:

1. Actualizare cunoștințe antidoping

2. Elemente de medicină sportivă

3, Prevenirea accidentărilor

4. Nutriție specifică pentru triatlon

5. Importanța somnului

În plus va fi organizată o ședință foto.

Persoană de contact Ionela Păunică: ionela.paunica@triatlonromania.ro 

Forum 2021
Loading...