Selectează o Pagină

Lotul National de Triatlon la Melilla

In acest weekend, Lotul National al Romaniei a participat cu cinci sportivi la Cupele Europene de Triatlon de la Melilla.

Ion Alexandru si Erick Rogoz au participat la Cupa Europeana de Juniori. Au avut o participare curajoasa, Erick terminand concursul pe locul 23, respectiv Alex pe locul 25 din 41 de sportivi.

Pentru sportivii de elite, competitia conta ca Finala Cupelor Europene pe 2017. Antoanela Manac a obtinut un merituos loc 12, facand salturi importante pe lista de punctaje ITU si ETU, punctajele de aici contand dublu.

Lotul National de Triatlon la Melilla

La concursul rezervat sportivilor de elite masculin, numai 30 au reusit sa termine competitia. Printre ei, nume mari ale triatlonului european, cum ar fi portughezul Joao Pereira sau spaniolul Serrat Seoane, dar din pacate nu si Ciprian Balanescu (abandon la segmentul de inot). Nicolae Seitan a reusit sa ramana in competitie, terminand pe locul 30.

La fete, castigatoarea competitiei a fost Vendula Frintova (Cehia), castigatoare a circuitului european fiind rusoaica Anastasia Ambrosimova. La baieti, primul a fost belgianul Jelle Geens si titlul la circuit a fost cucerit din nou de spaniolul Uxio Abuin Ares.

Loading...