Selectează o Pagină

Tiszauvaros-Youth-European-Championships-Festival-02

Am avut o sapatamina intensa de triatlon la Tiszaujvaros, noua sportivi din Lotul National de Triatlon al Romaniei au participat la difertitele competitii internationale de triatlon.

Primii care au intrat in competitie au fost participantii la Campionatul European de Cadeti: Tranulae Cristian (Atena Constanta), Rogoz Erick (Politehnica Cluj), Morar Adrian (Politehnica Cluj), Romas Catalin (Olimpia Bucuresti), Madalina Frant (Master Swim&Tri Bucuresti) si Simon KInga (Master Ski&Bike Tg.Mures). Din pacate nici unul dintre ei nu a reusit sa treaca de semifinale, cel mai bun timp dintre el fiind optinut de clujanul Rogoz Erick.

Tiszauvaros-Youth-European-Championships-Festival-01

A urmat concursul de stafeta mixta cadeti unde echipa noastra a fost formata din sportivii Simon Kinga, Adi Morar, Rogoz Erick si Madalina Frant, tara noastra fiind una din cele 20 de tari ce au avut echipa pe lista de start.

A urmat Cupa Europeana de Juniori unde am fost reprezentati de Chis Andrei Sergiu (CSM Cluj) care a obtinut locul 15 in semifinale, insuficient pentru a intra in finala competitiei.

Am avut si doi sportivi la Cupa Mondiala detinata sportivilor de la categoria elite: Manac Antoanela (Atena Constanta)si Simon Gergo (CSA Steaua). Pentru cei doi sportivi debutatnti la acest nivel concursul a fost prea puternic, nereusind sa intra in finalele competitiei.

Podiumul la Cupa Mondiala a fost ocupat de Dimitri Poliansky urmat de Igor Poliansky si Toth Tamas la masculin si Renne Tomlin (USA), Yulia Yelistratova si Elena Danilova la feminin.

Loading...