Selectează o Pagină

După numai un an şi 6 luni de la afilierea Federaţiei Române de Triatlon la forul european ETU (European Triathlon Union), acesta a ridicat încadrarea de la federaţie de categoria a 2-a la cea de categoria a 3-a. În acest fel este recunoscut faptul ca avem o federaţie stabilă, cu planuri şi acţiuni de dezvoltare bine puse la punct.

Prin această încadrare, vom avem parte de asistenţă şi acces la programele de pregătire şi dezvoltare pentru înaltă performanţă ale ETU atât pentru atleţi cât şi pentru antrenori.

Acţiunile noastre atât pe plan intern cât şi pe plan internaţional – instruirea specialiştilor – echipe de antrenori şi arbitri ITU Level 1, particparea acestora la evenimente internaţionale, cursurile internaţionale organizate în Romănia, organizarea unor evenimente intenaţionale majore, programul de selecţie pentru copii proaspăt lansat, prezenţa constantă a sportivilor noştri la competiţii şi programe internaţionale a făcut ca federaţia noastră să fie apreciată pentru dezvoltarea ei dinamică.

Scrisoare ETU schimbare categorie 3 - 2014

Loading...