Selectează o Pagină

Romanian Triathlon Series 2016

Etapele RTS

 

Data
Competitie
Localitate
11 iunie Campionat Balcanic Olimp – Etapa I RTS Olimp
03 iulie Herbalife Brasov – Etapa a II-a RTS Brasov
30 iulie Pegas Triathlon Buftea – Etapa a III-a RTS Buftea
27-28 august Delta Tulcea – Cupa Europeana Junior + Etapa a IV-a RTS Tulcea
11 septembrie Trichallenge – Cupa Europeana – Grand Final – Etapa a V-a RTS Mamaia

 

 

Regulament RTS

1. Definitii si conditii
1.1. In circuitul FRTRI Romanian Triathlon Series vor intra evenimentele de triatlon clasic (sosea) pe distantele standard, sprint si supersprint.
1.2. Evenimentul trebuie sa fie introdus in Calendarul Competitional al FRTRI si avizat de catre acesta conform “Regulamentului introducerii competitiilor in Calendarul Competitional al FRTRI si Avizarea competitiilor” pana in data de 1 noiembrie
1.3. Evenimentul trebuie organizat conform Regulamentului de organizare a competitiilor al FRTRI si Regulamentului de organizare al FRTRI Romanian Triathlon Series stipulate in acest document.

2. Regulamentul de organziare
2.1. Clasificarea evenimentelor
Evenimentele se vor clasifica astfel:
• FRTRI Romanian Triathlon Series Grand Final
• FRTRI Romanian Triathlon Events.
2.1.2. FRTRI Romanian Triathlon Series Grand Final va trebui sa fie ultimul eveniment din circuit si va fi ales de FRTRI dintre cei care vor opta sa organizeze acest eveniment.

2.2. Punctajul
Punctajele primite de participanti depind de clasificarea evenimentelor si vor acorda diferentiat pe categorii si pe sexe.
• de la 1000 de puncte cu scadere cu 7,5% pentru fiecare loc pana la locul 20 pentru FRTRI Romanian Triathlon Series Grand Final
• de la 800 de puncte cu scadere cu 7,5% pentru fiecare loc pana la locul 20 pentru FRTRI Romanian Triathlon Events
Vezi anexa A.

2.3. Categorii si eligibiligitate
Categoriile la care se vor face clasamente si se vor desemna campionii nationali
• Cadeti 14-16 ani feminin si masculin
• Juniori 17-19 ani feminin si masculin
• Super Liga peste 20 ani feminin si masculin
• Age group amatori: 20-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, +60 feminin si masculin

2.3.1 Super liga
Premierea in bani se va face in “Super Liga” . In aceasta Super Liga se pot inscrie orice sportiv care doreste sa intra in clasamentul special unde vor fi premiile in bani. Acesti sportvi nu o sa mai apare pe listele de age group. Cei din Super Liga o sa aiba numere de concurs special, zona speciala in zona de tranzit si eventual starturi separate. Pentru inscriere in Super Liga va trebui ca sportivul sa opteze pana in data de 1 aprilie 2016 prin intermediul unui formular de pe siteul FRTRI. Sportivii care opteaza pentru Super Liga va trebui sa concureze pe tot anul in aceasta Liga. Este posibil ca in sezonul competitional orice alt sportiv sa se inscrie la Super Liga pana la numarul maxim disponibil si acei sportive care ua evoluta la categoriile de Age Group. Numarul sportivilor la Super Liga este maximalizat la 40 la masculin si 20 la feminin.

Iinscriere-RTS

2.4. Clasamentul final
Cele mai mari patru punctaje obtinute de la evenimentele Romanian Triathlon Series. Castigatorii vor fi desemnati conform clasamentului final.

2.5. Premii
Premiile se vor da obligatoriu in bani la fiecare eveniment la categoriile de Super Liga si juniori conform urmatorului algoritm:
• 2800 de euro – Clasamentul Final la Romania Triathlon Series Grand Final din care 800 de euro de catre organizatorul evenimentului si 2000 de euro ori adunate in mod egal de la fiecare organiztor din circuit ori de la sponsori.
• 1000 de euro – Romania Triathlon Events

Premiile se vor imparti astfel:
• RTS Series Grand Final – clasament final 2100 euro Super Liga  seniori feminin si masculin, 700 euro juniori feminin si masculin, impartit in mod egal intre sexe.
• RTS Events 700 euro Super Liga  seniori feminin si masculin, 300 euro juniori feminin si masculin, impartit in mod egal intre sexe

Algoritmul impartirii in functie de locul ocupat
• Primele 5 locuri la Super Liga  seniori feminin si masculin astfel loc.1 30%, loc.2 25%, loc.3 20%, loc.4 15% si loc.5 10%
• Primele 3 locuri la juniori feminin si masculin astfel loc.1 50%, loc.2 30%, loc.3 20%

ANEXA A.
Tabel Punctaje FRTRI Romanian Triathlon Series 2016

     

    WordPress Tables Plugin

    Loading...