Spania, Danemarca, Ungaria si Sf.Ana - rezultate

La competitia de calificare pentru Youth Olympic Games de la Banyoles, Erick Rogoz a terminat pe locul 26 din 61 de sportivi, cu timpul de 00:57:25. Chiar daca a facut recordul de cel mai bun timp obtinut de un sportiv roman la un concurs international pe distanta sprint, nu a fost suficient pentru a obtine calificarea. Ultimul sportiv care s-a calificat a terminat pe locul 13, cu timpul de 00:56:00. Erick a avut al saselea cel mai bun timp de bicicleta si a terminat segmentul de ciclism in primul pluton de 30 de sportivi. Rezultate complete aici. La fete am fost reprezentati de Andreea Maria Bobarnac, care a terminat competitia pe locul 60 din 70 de sportive, cu timpul de 1:09:39.

La Cupa Europeana de la Tiszaujvaros, am avut trei sportivi distribuiti in cele trei semifinale. Cel mai bun loc a fost ocupat de Cristian Tranulea, locul 11 in semifinala 3, cu timpul de 00:38:27, la numai 10 secunde de locul 9, timp cu care ar fi obtinut calificarea in finala de top 30 a competitiei. Atat Andrei Chis, care a concurat in semifinala 2, cat si Catalin Romas (implicat intr-o cazatura la ciclism) in semifinala 1, au terminat pe locul 15, timpii lor fiind de 00:39:20 pentru Andrei si 00:40:32 pentru Catalin. Rezultate complete aici.

Spania, Danemarca, Ungaria si Sf.Ana - rezultate

La Campionatul Mondial de Duathlon de sosea din Danemarca, Ciprian Balanescu a terminat competitia pe locul 40, cu timpul final de 01:47:53. Titlul mondial a fost castigat de un triatlonist de top mondial, danezul Andreas Schilling, cu timpul de 1:35:56. Rezultate complete aici.

Spania, Danemarca, Ungaria si Sf.Ana - rezultate

Prima competitie din circuitul Cupa Romaniei CTS, ce a avut loc la Lacul Sf.Ana, a fost castigata la masculin de Daniel Attila (Tri-Aluta Sf. Gheorghe), urmat de Kovacs Szabolcs (Politehnica Cluj) si de Csergedi Istvan (Mobility Tg. Mures). La fete, castigatoare a fost Koter Adel de la Harghita Triatlon, podiumul fiind completat de Bako Annamaria (Xterra Oradea) si de Szakacs Maria (Harghita Triatlon). Urmatoarea etapa este programata pe 21 iulie, langa Sf. Gheorghe, Triatlon Haromszek (alpinsport.ro), urmata pe 4-5 august de etapa a 3-a, de la Tg.Mures, XTERRA Romania, care este considerata si Campionat National de Cross Triathlon. (xterraromania.ro)

Pin It on Pinterest