Selectează o Pagină

Stagiu de pregatire la Cheile Gradistei

Lotul National de Wintertriatlon al Romaniei, impreuna cu sportivi de top din Lotul National de Triatlon de juniori si cadeti sunt in stagiu de pregatire la Cheile Gradistei.

Componentii Lotului de Wintertriatlon se pregatesc intens sub conducerea antrenorilor Koncz Alexandru „Sasa” si Mircea „Robike” Robert pe traseele deja stabilite pentru Campionatul Mondial de Wintertriatlon din 26-28 ianuarie 2018.

Cele mai mari sperante la o clasare cat mai buna le avem la elite masculin prin Viorel Palici si Bogdan Damian, ambii de la CSA Steaua si Daniel Attila de la Trialuta Sfantu Gheorghe. La fete cele mai mari sanse avem la U23 prin Vakaria Edith, de la CSA Steaua si Antoanela Manac care vrea sa recidiveze dupa argintul de la Europenele de Cross Triatlon si la o alta ramura a triatlonului.

La juniori vom avea sportivi veniti din schi-biatlon de la Gheorgheni si Clubul Sportiv Aplicativ Militar Bucegi, proaspat incadrat in CSA Steaua, dar si pe Zoldi Botond, Campionul National de Cross Triatlon la juniori. Multiplul medaliat european la Cross Duatlon, Cross Triatlon, Wintertriatlon si Duatlon, Robert Tamirjan, arata o forma extraordinara la toate cele trei probe si porneste cu sanse sa devine Campion Mondial la categoria lui.

Juniorii Erick Rogoz, Tranulea Cristian si Ion Alexandru, impreuna cu cadetele Andreea Matei Bobarnac si Delia Dudau au inceput deja pregatirile de iarna sub atenta supraveghere a antrenorului federal Crisan Josif.

Loading...