Joi, 28.05.2015, programului Start Campioni la Triatlon i s-a alaturat Scoala Gimnaziala nr. 31 din Bucuresti.

La eveniment au participat peste 70 de copii, elevi ai scolii 31, cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani.

Programul s-a desfasurat in doua parti, prima parte a fost o prezentare despre triatlon, echipamentul specific si copiii au putut face cunostinta cu micii campioni ai Romaniei la Triatlon precum Madalina Frant, Maria Stefania Stanciu, Darius Soare, Andrei Gelea, Rares Panait si Radu Bondei.

Start Campioini la Triatlon - Scoala 31 - Bucuresti

Apoi copiii au participat la un concurs de duatlon in curtea scolii, organizat cu sprijinul SmartAtletic, probele fiind alergare – bicicleta – alergare. Categoriile de varsta au fost 8 ani, 9-10 ani si 11-12 ani. Toti copiii au terminat cursa si au fost recompensati cu premii de la TYR Sport.

Evenimentul de la scoala 31 este primul din aceasta serie din anul 2015, Federatia Romana de Triatlon propunandu-si sa organizeze astfel de evenimente in cel putin 20 de scoli din Bucuresti si apoi din tara. Prin acest program ne propunem sa crestem numarul de copii care practica triatlonul si lărgirea bazei de selecţie de cadeţi în vederea formării lotului de triatlon al României și al obținerii performanței sportive pe termen lung.

Alaturi de noi, in organizarea acestui eveniment au fost FreeComm si sponsorul principal al programului Start Campioni la Triatlon, La Fantana.

[ mai multe fotografii de la eveniment ]

Loading...

Pin It on Pinterest