OAuthException: (#200) Missing Permissions

Programul Start Campioni la Triatlon şi-a continuat seria de evenimente în şcolile din Bucureşti ajungând în două noi locaţii: Şcoala Liviu Rebreanu şi Liceul Miguel de Cervantes, în datele de 4 şi 5 iunie.

Start Campioni la Triatlon la Şcoala Liviu Rebreanu şi Liceul Miguel de Cervantes

La ambele şcoli am avut plăcerea de a întâlni profesori de sport pasionaţi şi copii talentaţi şi ambiţioşi. Clasele pe care acest proiect le are in vedere sunt II-VI, copii cu vârste între 8 şi 12 ani, unde ne dorim să promovăm triatlonul, evenimentele au fost întâmpinate cu mare entuziasm, în fiecare scoală având peste 50 de participanţi. Eveniementul a avut aşa success încât la Liceul Miguel de Cervantes copii au cerut o nouă prezentare pentru cei care nu au reuşit să ajungă la prima.

Start Campioni la Triatlon from Federatia Romana de Triatlon on Vimeo.

Înscrierea în program, antrenamentele şi echipamentele sunt gratuite, cu sprijinul La Fântâna şi Ministerului Tineretului şi Sportului.

Structura evenimentelor a fost aceeaşi ca la şcoală 31, prima parte a fost prezentarea triatlonului şi a echipamentului, urmată de un concurs de duatlon în curtea şcolii.


[ mai multe fotografii de la evenimente ]

Pin It on Pinterest