Selectează o Pagină

Titans Triathlon powered by Campofrio

aduce în premieră pentru București o etapă a Cupei Europene de Triatlon pentru juniori. Pe 23 și 24 iunie, parcul Al. Ioan Cuza (IOR) va fi locul de întrecere pentru sute de sportivi profesioniști și amatori, ce vor pune Titans Triathlon pe harta sportului european.

Titans Triathlon

Premieră: ETU JUNIOR CUP la Bucuresti

Cei mai buni tineri sportivi profesioniști vor concura în cadrul ETU Junior Cup, etapă organizată în premieră la București. Viitorii campioni mondiali și olimpici se întrec în centrul Capitalei, la TITANS TRIATHLON! Aflat abia la cea de-a doua ediție, Titans Triathlon a devenit deja un eveniment de cinci stele și este pregătit pentru saltul european.

Etapă premium în calendarul RTS

Sportivii amatori se vor întrece pentru a-și depăși limitele în cadrul probelor pe distanțe sprint și olimpic, într-o etapă premium din calendarul Romanian Triathlon Series al Federației Române de Triatlon.

Titans Triathlon

YouTri triatlonul cadetilor

In cadrul Titans Triatlon se va desfasura si etapa a II-a a circuitului national YouTri pentru sportivii 14-16 ani

Triatlonul tuturor, triatlonul copiilor

Și în acest an, copiii vor beneficia de condiții excelente de concurs, iar înscrierea lor, prin cluburi afiliate la FRTRI, va fi GRATUITĂ. Ne aștieptăm la un număr de peste 100 viitori exponenți ai acestui minunat sport. Vor fi prezente la start si tradiționalele ștafete Friends și Family. Toată lumea este invitată să facă sport!

Titans Triathlon

Înscrie-te în competiție și ajută sportivii paralimpici ai României.

10% din valoarea taxelor de înscriere va fi donata pentru susținerea sportivilor paralimpici ai României și pentru sprijinirea sportului practicat de persoanele cu dizabilități.

Titans Triathlon

Organizat de Bucharest Sport Club, susținut de Primăria Sectorului 3

Competiția se va desfășura cu susținerea Primăriei Sectorului 3, în interiorul și în jurul Parcului Alexandru Ioan Cuza, cunoscut ca IOR, în zone special amenajate pentru un eveniment de asemenea anvergură. Totul, cu organizare la nivel mondial!

Detalii despre eveniment:

titanstriathlon.ro
facebook.com/titanstriathlon

Loading...