Aquathlon 2013 - rezultate

Sambata 9 noiembrie s-a desfasurat primul concurs de Aquathlon din Romania. Acesta a fost organizat de Clubul Sportiv Master Ski&Bike impreuna cu Abonyi Fergetek Sportegyesület Ungaria cu sprijinul Primariei Municipiului Tirgu Mures si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Mures.

Premierea s-a facut la 23 de categorii. La seniori open masculin a castigat sportivul clubului Aqua01 Cluj – Radu Claudiu urmat de Major Gabor (Fergeteg SE) si Sestacovschi Florin (Master Ski&Bike). La feminin a castigat sportiva Fergeteg SE – Medveczky Edit urmata de Sido Katalin (Master Ski&Bike) si Magyaros Réka.

La juniori membrii echipei nationale de triatlon au ocupat podiumul. La fete, Manac Antoanela (Atena SC Constanta) a fost urmata de Balan Andrea (BSC Bucuresti) si Dumitrescu Carmen (LPS Timisoara). La baieti a castigat Grigore Andrei (BSC Bucuresti) care a fost urmat de Olaru Ioan (Olimpia Bucuresti) si Bria Alexandru (BSC Bucuresti).

Castigatorii celorlalte categorii au fost Bartalis Roland (H2O Targu Mures) si Soos Fanni (Fergeteg Abony Ungaria) la 14-15 ani, Miscoi Vlad (LPS Timisoara) la 12-13 ani. La fete Hommer Csila (Fergeteg Abony Ungaria) a castigat categoria 12-13 ani, Soos Gergö (Fergeteg Abony Ungaria) si Horga Ioana Amelia (H2O Targu Mures) la 9-11 ani, Toth Marton (Fergeteg Abony Ungaria) si Chis Ariana (Aqua 01 Cluj) la 6-8 ani, Toma Alexandru (BSC Bucuresti) si Magayros Reka la 20-29 ani, Radu Claudiu (Aqua 01 Cluj) si Unguras Dana la 30-39 ani, Szikszai Bruno (Extreme SK Tusnad) si Medveczky Edit (Fergeteg Abony Ungaria) la cei de peste 40 ani.

Rezultate complete aici aquathlon.blog.hu

Poze aici facebook.com/klosz.peter

Pin It on Pinterest