In cadrul Trichallenge Mamaia au fost organizate Campionatele Nationale pe distanta sprint, atat la sportivii de elite cat si pentru juniori si amatori Age-Group. Chiar daca multi dintre sportivii Lotului National au fost implicati in competitii internationale in aceeasi zi, Campionatul Balcanic din Macedonia, respectiv Campionatele Mondiale din Gold Coast, am avut parte de o competitie sportiva de rang inalt.

Campionat National Sprint - Trichallenge Mamaia

La fete, Stefania Ion (CSA Steaua) a revenit pe cea mai inalta treapta a podiumului, castigand Campionatul National cu timpul de 1:20:32. Ea a fost urmata de Rebecca Pojar (Politehnica Cluj – timp 1:21:45), locul doi la open si Campioana Nationala la Junioare. Podiumul fetelor la elite a fost completat de Balan Andreea (CSA Steaua – 1:24:35) si de Ana Maria Tanase 1:51:19. La junioare, vicecampioana a devenit Budisan Dayana (Politehnica Cluj – timp 1:25:30), iar pe locul trei a terminat Madalina Frant (Master Swim&Tri – 1:32:36).

Campionat National Sprint - Trichallenge Mamaia

La masculin, Ciprian Balanescu a devenit noul-vechiul Campion National. Timpul obtinut de el a fost de 1:09:18, fiind urmat la 24 de secunde de Nicolae Seitan (Olimpia Bucuresti – 1:09:42). Pe a treia treapta a podiumului a urcat vesnicul tanar Sorin Boriceanu (Energy Club Bucuresti – 1:15:12). La juniori, Chis Andrei (CSM Cluj – 1:11:56) a cucerit titlul de Campion National, el fiind urmat de Dumitrel Safca si de Cosmin Danila.

Campionat National Sprint - Trichallenge Mamaia

Rezutate complete aici: trichallenge.ro/rezultate

Foto de Radu Cristi si George Bondei

Pin It on Pinterest