Selectează o Pagină

Triatlonul a fost inclus in prima editie a „Sport European Championships”, ce se desfasoara in aceste zile la Glasgow. Pe langa ciclism, natatie, gimnastica, golf si canotaj, triatlonul a primit sansa sa fie in lumina reflectoarelor la acest festival sportiv.

Campionatele Europene - Glasgow 2018

Ieri, 9 august, in concursul fetelor, am avut-o la start pe Antoanela Manac, cu numarul de start 36. Antoanela a inceput concursul curajos, cu un timp bun de inot, 0:19:16 la 1500 metri, a prins plutonul 2 de urmaritori, in fata fiind doua sportive evadate, englezoaica Jessica Learmonth si frantuzoaica Cassandra Beaugrand, urmarite de campioana olimpica de la Londra, Nicola Spirig. Antoanela a avut al 8-lea cel mai bun timp de ciclism, reusind sa faca jonctiunea cu primul pluton si intrand in tranzit impreuna cu cele 22 de sportive aflate intre locurile 4 si 25.

La alergare a resimtit traseul dur de la ciclism si a cedat cateva locuri, terminand pe pozitia mai mult decat meritorie, 29. Castigatoarea Nicola Spirig a obtinut pentru a 6-a oara titlul de Campioana Europeana de Triatlon.

Urmatoarea cursa pentru Antoanela: Campionatele Mondiale de Triathlon de la Gold Coast.

Azi, o noua premiera pentru triatlon, la Eurosport, de la ora 18:00, in direct de la Glasgow, putem urmari cursa baietilor, cu comentariul de specialitate a lui Alex Diaconu.

Loading...