Selectează o Pagină

Datorita cererii ETU, FRTRI va trebui sa desemneze sportivii juniori care vor participa la Campionatele Europene de Triathlon de la Kitzbuhel si la Cantonamentul ETU de la Krsko inaintea datei de 17 mai, ca atare competitia de selectie din 3 iunie nu isi mai are rostul.

Din acest motiv invitam pe toti sportivii juniori care vor sa participe la aceste doua programe (europene si cantonament ETU) sa se prezinte la Campionatele Nationale de Duatlon de la Cluj. Sportivii trebuie sa se prezinte inclusiv cu echipament de inot. Selectia pentru Europenele de Triatlon va fi facuta pe baza timpilor obtinuti la duatlon si timpii unei probe de inot (750 m) sustinuta la Cluj dupa competitia de duatlon.

IMPORTANT! - Concurs de selectie pentru participarea la Campionatul European de Triathlon 2017 Kitzbuhel

La Campionatul European de Triathlon din Kitzbuhel, 16-19 iunie 2017, Federatia Romana de Triatlon are dreptul sa inscrie doi sportivi, respectiv doua sportive la categoriile de Juniori 16-19 ani masculin si feminin. Pentru a putea decide ce sportivi vor participa, Biroul Federal al FRTRI, la propunerea Comisiei de Antrenori a decis organizarea unei competitii de selectie pe data de 3 iunie la Complexul Olimpic Sydney 2000.

IMPORTANT! - Concurs de selectie pentru participarea la Campionatul European de Triathlon 2017 Kitzbuhel

La aceasta reuniune poate participa orice sportiv legitimat la cluburile afiliate FRTRI, nascut intre 1998-2001, criteriile de selectie fiind ocuparea primelor doua locuri la aceasta competitie, cu obligativitatea de incadrare in baremele prevazute de FRTRI privind accederea in Lotul National pentru juniori mari, respectiv:
Inot 750 metri – 11:00 feminin, 10:30 masculin
Alergare 5 km – 20:00 feminin, 18:00 masculin
Distantele competitiei: 750 metri (bazin) – 20 km ciclism – 5 km alergare (pista de alergare)
Ora de start: 10:00

Pentru inscrieri si detalii: Crisan Josif – antrenor federal FRTI: josifcrisan@yahoo.com
Pentru rezervare de cazare: Ovidiu Burghelea – secretar general FRTRI: office@frtri.ro

Loading...