Selectează o Pagină

Rezultate bune pentru juniorii Lotului National de Triatlon la Campionatele Europene de Aquathlon de la Bratislava conduse de la „centru” din postura de Delegat Tehnic din partea ITU de Klosz Peter.

Bratislava - Madrid - Epilog

Andrei Chis si Stefan Troanca s-au clasat pe locurile 20 si 21 din 42 de sportivi, cu timpii de 32:25 si 34:41, respectiv Erick Rogoz pe locul 31 cu 34:40.

Bratislava - Madrid - Epilog

Sportivii nostri Seitan Nicolae si Simon Gergo au participat la concursul de elite, unde au ocupat locurile 36, respectiv 39, cu timpii de 32:33, respectiv 34:48. Distantele competitiei au fost de 1000 metri inot si de 5 km alergare. Tot aceeasi distanta au avut de parcurs si amatorii, unde l-am avut in competitie pe George Iulian Morar, care a terminat pe locul 8 la categoria AG30-34, cu timpul final de 35:35.Bratislava - Madrid - Epilog

Antoanela Manac nu a reusit sa termine Cupa Mondiala de la Madrid, fiind oprita dupa terminarea celor sase ture de ciclism, la intrare in tranzit, la acel „last biker first runer scenario”, nefiind lasata sa faca tranzitul catre alergare din moment ce primele alergatoare se apropiau de zona de tranzit. Competitia a fost o experienta buna pentru sportiva noastra care a facut parte din lotul de ITU Development Team. In acest weekend ea va concura la o alta etapa de Cupa Mondiala, acum la proba de sprint, la Cagliari in Sardinia.

Loading...