Pe data de 28 septembrie va avea loc Campionatul Național de Cros Duatlon, competiție la care se vor desemna campionii naționali ai acestei probe. “Duatlon Iarcuri Cornești” se afla deja la cea de a 4-a ediție și ca de fiecare dată străbate împrejurimile încărcate de istorie ale satului Cornești din județul Timiș.

Pe lângă statutul de campionat național, rolul principal al acestei competiții este acela de introducere în duatlon/triatlon copii din satele apropiate și din județ, misiune pe care C.S. Ride Competition și-a asumat-o încă de la începuturile activității sale.

Campionatul Național de Cros Duatlon

La Campionatul Naţional de Cros Duatlon se vor desemna campionii naţionali la cros-duatlon (proba de off-road), la următoarele categorii (masculin şi feminin):
• Elite (castigatorul concursului la open)
• U23
• Juniori
• Cadeti
• Age group: 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, +60 ani
• Paraduatlon

• Se va organiza si o competitie de Duatlon destinata copiilor, pentru categoriile -6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 si 13 ani.
• Pe lângă cursele copiilor, anul acesta vom introduce și categoria de ștafetă mixtă pentru amatori, categorie la care NU se vor desemna campioni naționali si care nu intră în circuitul
FRTI.

INSCRIERILE LA CONCURS se pot face la fața locului sau online, accesând următorul link: ridecompetition.ro

Potrivit Regulamentului FRTRI, fiecare concurent peste 14 ani trebuie să posede licenţă FRTRI. Licenţa poate fi emisă pentru un an (şi poate fi obţinută prin completarea anexei 7 şi achitarea sumei de 70 lei), sau pentru o zi (costul acesteia este de 10 lei şi îi conferă concurentului dreptul de a participa la concursul la care s-a înscris). Licența poate fi obținută la fața locului, înainte de validarea participării.

NOTĂ: Campionii nationali la cross-duatlon categoriile elite, U23, juniori si cadeti se vor desemna doar dintre sportivii care sunt legitimati la un club afiliat la FRTRI.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la următoarele numere de telefon:
Rada Daniel – 0741100017
Vulliet Francois – 0744393915

Pin It on Pinterest