Concursul de supersprint (deja traditional) de la Lacul Snagov, va gazdui in acest an si Campionatele Nationale de Stafeta Mixta. Competitia se va derula pe parcursul a doua zile.

Sambata 3 august, vor avea loc concursurile individuale: Start Campioni la Triatlon copii 6-8 ani, concursul pentru copii intre 9 si 13 ani, etapa din circuitul pentru cadeti YouTri 2019 respectiv competitia de supersprint pentru toate categoriile.

Campionatul National de Stafeta Mixta - 3-4 August, Snagov

Duminica, 4 august, se vor desfasura competiiile din cadrul Campionatului National de Stafeta Mixta. Pentru echipele de cadeti, juniori, elite si amatori age group formatul va fi de 2*2 , echipe formate din 2 concurenti – fata si baiat – fiecare urmand sa parcurga de doua ori distanta de concurs – 200 m inot, 5 km de ciclism, 1,25 km alergare – in ordinea fata-baiat-fata-baiat.

Campionatul National de Stafeta Mixta - 3-4 August, Snagov

Se va organiza si o competitie de stafeta mixta pentru copii 11-13 ani in format 2*1, echipe formate dintr-o fata si un baiat, fiecare va parcurge distanta de concurs o singura data – 200 m inot, 5 km de ciclism, 1,25 km alergare in ordinea fata-baiat. Vom avea separat si o competitie de stafeta family formata din parinte + copil, fara restrictii de varsta si gen.

In curand vom reveni cu detalii si inscrieri.

Pin It on Pinterest