Selectează o Pagină

În urma prezentărilor susţinute de către Federaţia Română de Triatlon la școala Miguel de Cervantes, câțiva mici sportivi proaspăt absolvenți ai uneia dintre clasele a IV-a şi-au făcut „curaj” și au participat la antrenamentele Start Campioni la Triatlon, joi 25.06.2015, la bazinul Olimpia, pentru a deveni triatloniști.

Copiii de la Liceul Miguel de Cervantes au participat la antrenamentele Start Campioni la Triatlon

Nouă la număr, s-au echipat și au intrat în bazin. Antrenamentul ușor de înot a constat în încălzire, exerciții specifice de tehnică craul și spate. După o mică pauză și echipare, a urmat antrenamentul de ciclism cu exerciții de pornire, oprire și manevrabilitate a bicicletei.

Ȋn final a avut loc o mică competiţie de verificare a cunoştinţelor dobândite în timpul antrenamentului. Distracţia a fost pe primul loc pentru micii triatlonişti, iar pentru noi, siguranţa lor.

Ca antrenori i-au avut alături pe Adrian Nanulescu şi Flabio Carmona, care i-au îndrumat pentru fiecare probă şi le-au „vândut” mici trucuri care să îi ajute într-o viitoare cursă.

Copiii de la Liceul Miguel de Cervantes au participat la antrenamentele Start Campioni la Triatlon from Federatia Romana de Triatlon on Vimeo.

Copii au fost plini de energie şi entuziasm, au exersat toate probele triatlonului, având astfel experiența unui antrenament complet şi complex. Marți 30 iunie vor reveni la bazin.

Noi sperăm și așteptăm să vină cât mai mulţi copii.

Dacă îţi doreşti pentru copilul tău să încerce un antrenament de triatlon poţi suna la numărul 0752 272 221 sau vizitează site-ul www.frtri.ro pentru a afla mai multe detalii despre programul Start Campioni la Triatlon.

[ mai multe fotografii de la antrenament ]

Loading...