Pe data de 27 iunie, a avut loc la Oradea a 6-a editie a X-Man Romania. In cadrul acestei competitii au fost decernate si titlurile de campioni nationali la triatlon pe distanta lunga si semilunga.

Pe distanta lunga, primul loc la open feminin a fost ocupat de Molnar Ioana (Ro) iar la open masculin de Erdos Peter (Hu). Locul 1 la distanta semilunga a fost ocupat la feminin de Szabolcsi Fruzsina (Hu) si la masculin de Szilagyi Peter (Hu).

Titlul de campion national a fost acordat la distanta lunga feminin sportivei Molnar Ioana (Atean Constanta), pe locul 2 situandu-se Grigore Simona Iuliana si pe locul 3 Bako Annamaria (Xterra Oradea).

La masculin, titlul de campion national la distanta lunga a fost acordat lui Maier Andras (H2O Tg. Mures), ce a fost urmat pe locul 2 de Doica Razvan Catalin si pe 3 de Filip Ciprian.

X-Man Romania 2015

La distanta scurta feminin, campioana nationala a devenit Calugaru Andreea. Ea a fost urmata de Nemeth Judit Emese pe locul 2 si de Bako Anita Tunde pe locul 3.

X-Man Romania 2015

Titlul de campion national la distanta scurta masculin a fost acordat lui Deak Zsombor (Aluta Sf.Gheorghe), urmat pe locul 2 de Balanescu Ciprian (Ride Competition Timisoara) si pe locul 3 de Alex Ciocan (Smartatletiv Bucuresti).

Pin It on Pinterest