Selectează o Pagină

Sezonul de triatlon european a inceput anul acesta in paradisul turistic de pe insulele Canare, in orasul Las Palmas. Cu aceasta competitie si sportiva noastra Antoanela Manac a inceput drumul lung care speram ca ne va duce, pas cu pas, catre portile Jocurilor Olimpice.

Competitia, atat a baietilor cat si a fetelor a fost una destul de puternica, cu 70 de baieti pe lista de start, cu sportivi pe lista de asteptare si cu 50 de fete.

Cupa Europeana de Triathlon Gran Canaria, Las Palmas

Antoanela a inceput bine, valurile mari din Oceanul Atlantic favorizand-o pe sportiva noastra cu brevet de Salvamar. La segmentul de bicicleta a reusit sa tina pasul cu plutonul in care s-a incadrat, dar alergarea nu a fost cea mai reusita. Totus, si in aceste conditii, s-a clasat pe un promitator loc 21, un loc chiar foarte bun venit dupa perioada de iarna destul de lunga.

Cupa Europeana de la Gran Canaria a fost „condusa de la centru” de Peter Klosz, presedintele FRTRI, in calitate de arbitru international, el fiind desemnat de ETU ca Delegat Tehnic al acestei competitii.

Filmul competitiei poate fi gasit aici: laliga4sports.es/directos/triatlon-copa-de-europa-elite-femenina

Loading...