Cupa Europeana de Triathlon Melilla

Federatia Romana de Triathlon a participat cu doi sportivi la Cupa Europeana de Triathlon de la Melilla din Spania.

Cupa Europeana de Triathlon Melilla

Pentru Erick Rogoz, aflat in programul de pregatire pentru calificare la Jocurile Olimpice de Tineret, a fost prima competitie de verificare din acest an. Erick a terminat bine segmentul de inot – pozitia 17 – ruland la bicicleta in plutonul al doilea fiind la 1 minut de primul grup de atleti iar dupa alergare a terminat competitia pe locul 30 cu timpul de 1 ora 47 de secunde (1:00:47) cu aproape 2 minute mai bine decat timpul obtinut la aceasta competitie din Melilla in 2017.

Cupa Europeana de Triathlon Melilla

Pentru Antoanela Manac a fost a doua competitie internationala pe 2018 si a reusit sa se claseze pe un binemeritat loc 15 care ii va aduce puncte pretioase atat in clasamentul international ITU Point List cat si pe cel continental, ETU Ranking. Antoanela a avut un inot bun si a pedalat in plutonul al doilea in fata lor fiind doua sportive in evadare. Cu al 5-lea timp de ciclism din competitie a pornit la alergare pe locul 8 terminand competitia cu timpul final de 2:00:31.

Rezultatele sunt satisfacatoare pentru inceput de sezon, dar si prin prisma stadiului de pregatire pentru obiectivele propuse pe 2018.

Pin It on Pinterest