Selectează o Pagină

Delta Triathlon Tulcea & RowmaniaFEST & Cupa Europeana de Juniori – saptamana viitoare Europa vine la Tulcea

Delta Triathlon Tulcea & RowmaniaFEST & Cupa Europeana de Juniori

Incepand deja de luni, triatlonisti veniti din toate colturile Europei vor ajunge la Tulcea. Sportivii alesi de Federatia Europeana de Triatlon (ETU) vor participa la un stagiu de pregatire finantat de ETU si organizat in comun de ETU, FRTRI si Asociatia Mila 23 Ivan Patzaichin si vor fi condusi de antrenori de top veniti din Slovenia si Croatia. Ei se pregatesc pentru Cupa Europeana de Juniori din 3 septembrie, unde 10 sportivi din Lotul National al Romaniei isi vor incerca norocul intr-o concurenta respectabila: peste 40 de baieti si peste 20 de fete, juniori veniti din 17 tari, printre ei si castigatorul de anul trecut, Gergo Soos, dar si sportivi mai exotici, veniti din Iordania sau Ecuador.

Delta Triathlon Tulcea & RowmaniaFEST & Cupa Europeana de Juniori

In afara de sportivii juniori mari si cei mici se vor aduna la Tulcea. Federatia Romana de Triatlon va organiza si un stagiu pentru cadeti si copii, unde au fost convocati sportivii: Andrei si Vlad Sendroiu, Denisa Cralea, Ioana Badea, Vlad Catana, Amalia Singuran, Boca Gabriel, Casia Damian, Anastasia Ganea, Carol Popa, Andreea Matei Bobarnac, Ana Bessenyei, Rebeca Neagu, Ana Maria Stroe. In acelasi timp sosesc si doua echipe numeroase de cadeti si copii din Israel si Ucraina.

Delta Triathlon Tulcea & RowmaniaFEST & Cupa Europeana de Juniori

Bineinteles o sa fie si concursul rezervat sportivilor seniori, Delta Triathlon fiind si etapa in circuitul Bitnett Romanian Triathlon Series, atat pe distanta olimpica cat si pe distanta sprint.

Anul acesta, organizatorii ne pregatesc un set-up nou – beach start, traseul de bicicleta plat si de viteza si alergarea in jurul Lacului Ciuperca.

Cu mic, cu la mare va asteptam la Tulcea: triatlon, concerte, Delta, bors de peste … and more
deltatriathlon.ro

Loading...