Transfier 2017

Vreme mohorata i-a asteptat duminica dimineata pe concurentii care se pregateau de startul celei mai grele competitii de Half Distance din Romania: Transfier 70.3. Mercurul termometrului s-a impotmolit la 13ºC si langa el, temperatura de 16.5ºC a Lacului Vidraru parea calda.

Transfier 2017

In competitia pe distanta olimpica, Ion Alexandru a luat un avans confortabil la proba de inot, avans pe care a reusit sa il mentina si dupa tranzitul de ciclism, la alergare el fiind prins si depasit pe ultimii kilometri de mult mai experimentatul Daniel Attila, care a bifat inca o victorie in circuitul RTS, la o saptamana de la castigarea competitiei de la Tulcea. Pe locul 3 a venit Beres Hunor de la CSA Steaua. Podiumul feminin a fost urmatorul: Maria Mirela Popescu, Otilia Dantis si Manuela Muresan.

Transfier 2017

Transfier 2017

Cursa interesanta a fost la masculin si la distanta de Halfironman, unde primii dupa proba de inot au fost sportivii din Ungaria, Ruzsas David si Wagner Tamas, care au fost depasiti la urcare de Ciprian Balanescu (primul la intoarcerea de la Balea Lac), Alex Ciocan, Simon Istvan si spaniolul Francesco Artigues Ramis. La alergare, sportivul din Spania a fost cel mai rapid castigand competitia cu 4:48:15, cu un avans de 2 minute fata de Ciprian Balanescu, ei fiind urmati de David Ruzsas (HUN), la o distanta de 3 minute fata de Ciprian. Ciprian Balanescu si-a trecut in palmares inca un titlu de Campion National, acum si la distanta de Halfironman.

Transfier 2017

La fete, Campioana Nationala si castigatoarea competitiei Transfier 70.3 a fost Koter Adel (Harghita Triathlon M.Ciuc), cu un timp de 6:18:13, depasind-o pe segmentul de alergare pe contracandidata la titlu, Adriana Neaga (timp final 6:25:26). Pe treapta a treia a podiumului a urcat Ionela Babeanu (6:49:49).

Multumim echipei No Stress pentru un nou eveniment reusit.

Rezultate complete aici: trackmyrace.com

Fotografii de Radu Cristi si FRTRI

Pin It on Pinterest