Fara Asfalt la Mare 2015

Pe 30 mai 2015 a avut loc la 2 Mai „Triatlon Fara Asfalt la Mare”, primul concurs de triatlon din seria celor incluse in circuitul Cross Triathlon Series 2015.

Locul 1 la open masculin a fost ocupat de sportivul Ciprian Balanescu, urmat pe locul 2 de Mihai Alin Baractaru si pe locul 3 de Alex Ciocan.

Podiumul la open feminin a fost ocupat de Albert Toma Zsuzsanna pe cea mai inalta treapta, Koter Adel pe locul 2 si Szakacs Maria pe locul 3.

La juniori, atat la fete cat si baieti, podiumul a fost ocupat in intregime de juniorii de la clubul Master Ski & Bike si anume, la juniori baieti Daroczi Balazs – locul 1, Lokodi Matyas – locul 2 si Gasparik Marton – locul 3 in timp ce la junioare Ungvari Kinga a fost pe locul 1, Fulop Katalin pe locul 2 si Matefi Takacs Tamara a ocupat locul 3.

Cadetii baieti ce s-au aflat pe podium au fost: Zoldi Tamas Botond – locul 1, Sido Natan – locul 2 si Palea Matei pe locul 3, iar la fete premiate au fost Frant Madalina pe locul 1 si Badoiu Ilinca ce a ocupat locul 2.

Fara Asfalt la Mare - Aquathlon Copii 2015

In ziua urmatoare, a avut loc un concurs de aquathlon organizat pentru copii si anume „Aquathlon City Grill pentru copii”, unde a fost o prezenta numeroasa, participand peste 80 de copii.

Pentru clasamente detaliate folositi link-urile de mai jos:
Clasamentul CTS 2015
Clasament Fara Asfalt Triatlon la Mare 2015
Fara Asfalt – Aquathlon Copii 2015

Pin It on Pinterest