Gala 2022 (ATENTIE! Modificare locatie)

dec. 13, 20220 comentarii

Gala 2022 (ATENTIE! Modificare locatie)

Atentie! Schimbare locatie Gala Triatlon Romania

👉Mai sunt câteva zile până când ne vom întâlni pentru a celebra împreună un an care a fost foarte bun atât din punct de vedere al performanţelor sportive, cât şi din punct de vedere al coalizării echipei şi a întregii comunităţi.

👉Vom face o schimbare de ultim moment, dar o schimbare care ne bucură, pe care o apreciem şi ne onorează. Ca urmare a numărului foarte mare de înscrieri pentru participarea la GALA TRIATLON ROMANIA, peste 200, suntem nevoiţi să schimbăm locaţia de desfăşurare a evenimentului, deoarece spaţiul alocat iniţial în incinta COSR Bucuresti nu poate răspunde tuturor solicitărilor.

👉Pentru că ne dorim să împărtăşim bucuria şi spiritul evenimentului cu toţi iubitorii de triatlon care doresc să fie parte din acest eveniment, fie că vorbim de sportivi, antrenori, arbitri, părinţi şi parteneri, vom organiza GALA TRIATLON ROMANIA la Complexul Olympic Sydney 2000, Izvorani (goo.gl/maps/ATZiZKsqJi6k7Yc86).

Program Gala:
19.00 Premiere Trikids
19.30 Start Gala – Discurs de deschidere
19.45 Retrospectiva 2023
20.00 Festivitate de Premiere
ℹ Pentru întrebări/clarificări cu privire la organizare, ne puteţi scrie la adresa andrei.andresiu@triatlonromania.ro

Federația Română de Triatlon vă invită să celebrăm împreună sfârșitul de sezon în cadrul unui eveniment festiv. Gala Triatlon România va avea loc, în data de 17 decembrie, la Comitetul Olimpic și Sportiv Român din București Complexul Olympic Sydney 2000, Izvorani.

Data: 17 Decembrie, de la ora 19:00

Complexul Olympic Sydney 2000, Izvorani

goo.gl/maps/ATZiZKsqJi6k7Yc86

Costuri 

Intrarea este gratuită pentru persoanele cu licența FR Triatlon valabilă în 2022 şi 60 Lei pentru persoanele fără legitimație FR Triatlon şi însoţitori.  În ambele cazuri înregistrarea se realizează online, completând formularul disponibil mai jos. Prioritate la înscriere au sportivii din lotul național, antrenorii lor si staff-ul FR Triatlon.

Cine va fi premiat?

1. Cei mai buni sportivi de performanta la probele de triatlon (Cadeti, Juniori, U23, Seniori)

2. Cei mai buni sportivi la probele de duatlon

3. Cei mai buni sportivi la probele de cros

4. Cei mai buni sportivi la probele de iarna

5. Cei mai buni sportivi amatori: – Circuitul Național Triatlon pe distanță Sprint – Circuitul Național Triatlon pe distanță  Standard – Circuitul Național Triatlon pe distanță Medie – Team Kona IM – Team Half WIM – Cel mai rapid băiat pe distanță medie – Cea mai rapidă fată pe distanță medie

6. Premiul special pentru Oficiali Tehnici

7. Premiul special pentru Antrenori

8. Premiile TriKids

Alte premii surpriză…

Agendă forum

Gala 2022 (ATENTIE! Modificare locatie)
Loading...

Pin It on Pinterest