Selectează o Pagină

Herbalife-Triatlon-Brasov-2016-1

Triatlonul de la Brasov a ajuns la a IV-a editie si numarul concurentilor a crescut si in acest an. Peste 400 de sportivi la individual si peste 270 de „stafetisti” au luat startul in Lacul Codlea la proba de inot, pentru ca ulterior sa ajunga in Piata Sfatului din Brasov – cel mai spectaculos loc pentru o competitie de triatlon din Romania.

La sprint feminin Jakab Benke Hajnalka a reusit sa castige competitia, urmata de Otilia Dantis (CSM Cluj) si Crina Ungureanu. La masculin, pe traseul de sprint, competitia a fost castigata de Kiraly Istvan din Ungaria, urmat de Alex Diaconu (Delfinul Bucuresti) si Simon Gergo (CSA Steaua).

Herbalife-Triatlon-Brasov-2016-2

La proba olimpica si anul acesta vecinii din vest au dominat la masculin competitia, ocupand locurile 1, 3 si 4. Numai Ciprian Balanescu a resit sa tina piept sportivilor din Ungaria, clasandu-se pe locul 2:
1. Ruzsas David – Ungaria – castigator si in 2014
2. Ciprian Balanescu – Ride Competition Timisoara
3. Varga Marton – Ungaria
4. Nandi Gergo – Ungaria
5. Daniel Attila – Trialuta Sf.Gheorghe.

Tot la proba olimpica, dar la feminin, sportiva de la Atena Constanta, Ana Mega a confirmat forma buna aratata in etapa I de la Venus, castigand concursul in fata contracandidatelor Koncz Monika (Harghita Triathlon), Stefania Ion (CSA Steaua) si Irimia Raluca (CSM Cluj).

Loading...