Loturile Nationale intra in pregatire de iarna. Vrei sa ne fii alaturi?

Lotul National de Wintertriatlon al Romaniei intra in pregatire in vederea participarii la Campionatul Mondial de Wintertriatlon din ianuarie de la Cheile Gradistei. Primul cantonament va avea loc chiar in locul unde se va tine competitia, Resort Fundata, intre 4 si 10 decembrie 2017.

Sportivilor care au deja experienta in wintertriatlon, ca Viorel Palici, Bogdan Damian sau Marian Danila, li se vor alatura si sportivi veniti din topul biatlonului romanesc sau cu experienta in cross triatlon, ca Edit Vakaria.

In aceeasi perioada si locatie vor intra in pregatirea de iarna si cei mai buni cadeti, juniori si sportivi de U23.

Stagiile de pregatire vor fi conduse de Antrenorul Federal Crisan Iosif si de antrenorii loturilor de winter si cross, Koncz Alexandru si Mircea Robert Gusztav.

Sportivii amatori (incepand de la 13 ani), care vor sa participe la acest cantonament, pot sa se inscrie pe unul din cele 5 locuri rezervate amatorilor, contra cost: 1500 lei camera dubla cu full board.

FRTRI pune la dispozitie si un loc gratuit la acest cantonament pentru un amator care va participa la Campionatul Mondial de Wintertriatlon la Age Group individual. Pentru a aplica pentru acest loc doritorul va trebui sa trimita o scurta scrisoare de intentie “De ce vreau sa particip la Mondiale?” si bineinteles sa faca inscrierea pe site-ul: wintertriathlon.ro.

Relatii si scrisori pe office@frtri.ro

Pin It on Pinterest