Selectează o Pagină

Peste 200 de sportivi numai la individual la Mogosoaia, la inca un eveniment reusit marca „NoStress”. Competitia a fost castigata de Ciprian Balanescu cu un avans considerabil (peste 5 minute). Podiumul a fost completat de Daniel Attila (Tri-Aluta Sf.Gheorghe) si de Alex Ciocan (Smartatletic Bucuresti), podiumul fiind “copy-paste” al podiumului de la Fara Asfalt la Mare, cei trei conducand si in clasamentul pe puncte in circutul de Cross Triathlon Series. Pe locurile 5 si 6 au terminat juniorul Cristian Tranulea (Atena Constanta) si Sorin Boriceanu (Energy Bucuresti).

NoStress Mogosoaia - etapa a II-a a circuitului CTS

La fete, pe prima treapta a urcat Otilia Dantis (CSM Cluj). Pe locul doi a terminat Monica Manicuta, repectiv pe trei Gal Tunde (Harghita Triathlon M.Ciuc). La cadeti, Sendroiu Andrei (Olimpia Bucuresti) isi mentine pozitia de lider in circuit, cu a doua victorie consecutiva in fata lui Andrei Balau. La juniori, Cristian Tranulea se revanseaza dupa gafa de la Fara Asfalt la Mare in fata lui Zoldi Botond (Master Ski&Bike) castigand categoria de juniori 17-19 ani.

NoStress Mogosoaia - etapa a II-a a circuitului CTS

Rezultate complete aici: trackmyrace.com
Poze de Radu Cristi aici: fotonebunia.com
Urmatoarea etapa a circuitului CTS va avea loc la Lacul Sfanta Ana pe 8 iulie, Xsalt Sf.Ana ajungand la a 7-a editie – www.xsalt.ro

Loading...