Selectează o Pagină

Rezultate Campionatul National de Wintertriathlon 2015
Primul Campionat National de Wintertriathlon al Romaniei a fost un real succes, la acesta participand peste 50 de sportivi. Competitia a fost organizata pe Arena de Biatlon Cheile Gradistei si au fost decernate titlurile de Campion National la categoriile open, juniori, cadeti si amatori age-group.

La open masculin castigatorul a fost biatlonistul Danila Marian urmat de Koncz Sasa Alex (Harghitra Triathlon Club) si Balan Marcel (CSM Cluj). La fete Camapioana Nationala a devenit Koncz Monika (Harghitra Triathlon Club) urmata de Hecico Ana (Garage Racing Baia Mare) si Toma Albert Zsuzsana (Harghitra Triathlon Club). La categoria sportivilor elite legitimati FRTRI Campion National a devenit Koncz Sasa Alex urmat de Balan Marcel si Ciprian Balanescu (Ride Competition).

La juniori Ababai Iulian (Toplita) este primul Campion National la Wintertriathlon, el fiind urmat de Kiss Levente (Master Ski&Bike) si Tamirjean Robert (Harghitra Triathlon Club). La cadeti titlul a revenit lui Zoldi Tamas Bootond (Master Ski&Bike) la baieti si Vulliet Justine (Ride Competition Timisoara) la fete. La categoriile Masters castigatori au fost Stoian Ghoerge (40-49 ani), Ostashin Iurie (50-59 ani) si Constantin Apostu (+60 ani)

Rezultate complete Campionatul National de Wintertriathlon 2015 – aici.

Multumim pentru sprijinul acordat: Fundatia Emag, CS Master Ski&Bike, Resort Fundata, Isostar.

Loading...