Selectează o Pagină

Federatia Romana de Triatlon si Clubul Sportiv No Stress își unesc forțele, pentru a duce mai departe povestea celui mai spectaculos concurs de triatlon din Romania: Transfier. Astfel, unul dintre polurile de atracție pentru „greii” triatlonului, atât din România cât și din afara țării, așteaptă participanții la start, în 7 septembrie.

Transfier 70.3 - povestea celui mai spectaculos concurs de triatlon din România continuă în 7 septembrie 2019

„Prin acest parteneriat, ne asteptam ca Transfier sa creasca si mai mult, prin expertiza solidă de organizare, demonstrată la nivel național și internațional. Ne asteptam ca, prin renumele creat deja in cele patru editii deosebit de reusite de pana acum, dar si prin promovarea externa facuta cu sprijinul Federatiei Române de Triatlon (FRTRI), la nivel european, sa avem, la evenimentul din acest an, peste 150 de sportivi din străinătate, iar proba de Half sa aiba la start 400 de sportivi. Echipa de voluntari NoStress va fi acolo, impreuna cu echipa de voluntari ai FRTRI, astfel incat siguranta, hidratarea, informatiile si atmosfera din timpul cursei sa fie la cote maxime. Va asteptam cu drag, ca de fiecare data, sa va spunem la final: Felicitari! You are a TransfierMan!”, a declarat Mihai Preda, omul care a făcut posibil ca acest concurs extraordinar să existe și să reziste.

„Suntem foarte entuziasmati ca putem sa ne implicam in concrsul cunoscut si drept Cel mai frumos si Cel mai greu triatlon din Romania si nu numai. Cu experienta acumulată a echipei de organizare a Federatiei Române de Triatlon, impicata in mai multe evenimente internationale in ultimii ani, sigur vom reusi sa aducem un plus, in tot ce inseamna promovare si organizare si vom reusi sa ridicam evenimentul pe plan international acolo unde merita sa fie una dintre competitii le legendare de triatlon”FRTRI

Limitarea zonei de tranzitie ne obligă să nu mai organizăm Transfier Olimpic. In schimb, vom mari numarul de stafete Half la 50, astfel incat sa avem o varianta de participare si pentru cei care nu sunt inca suficient pregatiti sa atace proba individuala. Asadar, va fi exclusiv un eveniment pentru „greii triatlonului”.

Nivelul premiilor acordate va fi pastrat cel putin la valoarea ultimilor ani, de peste 3.000 Euro.

Inscrierile pentru Transfier se vor face, ca si pana acum, pe site-ul transfier.ro, incepand cu data de 31 ianuarie, ora 00.00.

Taxa de participare va fi de 100 Euro/individual si 200 Euro/stafeta, la fel ca anul trecut, aliniata la cursul Euro – RON din prezent. 250 de locuri rezervate sportivilor di Romania.

Loading...