Triatletii romani pot sa aleaga dintre 30 de competitii interne aflate in Calendarul Competitional FRTRI in 2019.

Prin parteneriatul semnat intre Asociatia NoStress si Federatia Romana de Triatlon, competitia Transfier 70.3 merge mai departe, fiind introdusa si in circuitul Cupa Romaniei Halfiron Triathlon Series, circuit care va avea in acest an 5 concursuri. Competitia deja legendara de pe Transfagarasan va avea loc pe 7 septembrie.

Mai multe informatii aici: transfier.nostressevents.ro

Calendar Competitional Intern - noutati 2019

Revin in calendarul competitional si mult indragitele competitii Fara Asfalt. Cea de la 2 Mai, “Fara Asfalt la Mare“, organizata deja traditional la inceput de sezon, pe 1 iunie, va avea si o competitie dedicata copiilor, aquathlonul “Fara Asfalt pentru copii“.

Informatii si inscrieri aici: faraasfalt.ro/triatlon-la-mare.

Calendar Competitional Intern - noutati 2019

Fara Asfalt la Munte“, ajunsa la a 6-a editie, va avea loc pe data de 20 iulie, in aceeasi splendida locatie: plaiul de deasupra satului Slon.

Informatii aici: faraasfalt.ro/triatlon-la-munte-2

Calendar Competitional Intern - noutati 2019

Competitiile Fara Asfalt nu fac parte din circuitul Cupa Romaniei CTS, organizatorii incercand mai mult promovarea distractiei prin sport, eco turismul si atmosfera de prietenie, decat competitivitatea si combativitatea sportiva, sunt niste concursuri “family friendly”, o adevarata evadare in natura.

Calendarul Competitional FRTI pe 2019 poate fi consultat aici: triatlonromania.ro/calendar-competitional-intern

Pin It on Pinterest