Selectează o Pagină

Vă invităm la a-VI-a ediție a triatlonului Fără Asfalt Intersport la mare, competiția care deschide Circuitul Național de Cros Triatlon „140 de bătăi pe minut”, organizat sub egida FRTRI.

Triathlon Fara Asfalt La Mare - 2015

Pe 30 mai, în weekendul de Rusalii, pe plaja de la Micul Golf se va scrie al șaselea episod al poveștii Fără Asfalt la mare. Cei 1000 m de înot în rezervația căluțului de mare, 32 de km cu bicicleta printr-un traseul dobrogean surprinzător și cei 8 km de alergare pe plaja și faleza rezervației marine 2 Mai – Vama Veche, vor fi doar începutul petrecerii pe care organizatorii au pregătit-o pentru anul acesta.

Ca de obicei, vor fi peste 100 de premii (pentru toate categoriile de vârstă inclusiv), muzica live și lume bună.

Mergeți la Fără Asfalt cu toată familia: nu doar pentru că e un weekend prelungit, ci și pentru că a doua zi după triatlon, pe 31 mai, pe plaja mare din 2 Mai se va da startul primei ediții de Aquathlon City Grill pentru copii, organizat tot de Fără Asfalt.

Ca sa aflați mai multe despre povestea și petrecerea Fără Asfalt, vizitați www.faraasfalt.ro, iar aici – https://youtu.be/r_2r1GQYnMo găsiți o varianta de invitație ritmată, cu imagini de anul trecut.

Loading...