Triatlon la viteza maxima

Saptamana intensa pentru triatlonistii lotului national al Romaniei. Pe 27 aprilie, Antoanela Manac a concurat la Rabat, Maroc, la Cupa Africana de Triatlon, obtinand medalia de bronz si trecand la o sutime de secunda linia de finish in fata olandezei Heernik. Cu punctele castigate la aceasta competitie, Anto a ajuns pe locul 106 in clasamentul mondial ITU ranking, un nou record pentru ea.

Triatlon la viteza maxima

Pe 2 mai, la Pontevedra, Erick Rogoz si Antoanela Manac au luat startul la Campionatul Mondial de Aquatlon, competitie ce a contat si pentru calificarea la Jocurile Olimpice de Plaja de la San Diego, USA. Antoanela a reusit sa termine cursa pe locul 7, obtinand puncte suficiente pentru a-si asigura locul la San Diego Beach Games. Erick Rogoz a concurat si el curajos, terminand pe locul 12 la tineret si pe 41 la elite.

Duminica, pe 5 mai, Felix si Antoanela vor concura la Cupa Mondiala de Triatlon de la Madrid, una dintre cele mai tehnice competitii din circuitul mondial, dar si una dintre cele mai spectaculoase, cu finish-ul in fata Palatului Regal din Madrid. Ambii incearca sa obtina puncte pretioase, necesare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sambata, pe 4 mai, tot la Pontevedra, Alex Diaconu va alerga la Campionatul Mondial de Triatlon pe distanta lunga, la categoria elite masculin. Tot sambata, la Mondialele destinate amatorilor, vor participa si Ioana Molnar si Andreea Balan la competitia de triatlon pe distanta lunga, respectiv aquabike.

Pin It on Pinterest