Selectează o Pagină

In acest sfarsit de saptamana, sportivii Lotului National vor fi angrenati in trei evenimente internationale importante.

Primul care va intra in competitie va fi Ciprian Balanescu. Vineri, pe 6 iulie, dupa masa de la 18:50, ora Romaniei, va lua startul in Danemarca la Campionatul Mondial de Duathlon de sosea, organizat in cadrul Multisport World Championships Festival. Tot acolo vor participa marti, 10 iulie, Tamirjan Robert la Mondialele de Cross Triathlon si Alex Diaconu, pe 14 iulie, la Mondialele de Triathlon de Distanta Lunga. Antrenor delegat pentru Mondiale de Multisport este Sorin Boriceanu, membru in Birou Federal FRTRI.

Urmeaza un weekend de foc pentru Triatlonul Romanesc

In Spania, juniorii Erick Rogoz si Andreea Matei-Bobarnac se pregatesc deja de luni pe traseul de competitie de la Banyoles, Spania, unde sambata vor incerca sa obtina calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret din Buenos Aires din octombrie anul acesta. Ei sunt condusi de antrenorii federali Crisan Josif si Papp Jozsef. La Jocurile Olimpice de Tineret se vor califica din Europa primii 12 baieti si primele 12 fete, din 12 tari diferite participante la aceasta competitie. Pozitia a 5-a a lui Erick pe lista de start ne arata cota mare a sportivului nostru.

Urmeaza un weekend de foc pentru Triatlonul Romanesc

Juniorii mari, impreuna cu antrenorul Cristian Doicescu, vor fi prezenti la traditionala Cupa Europeana de Juniori de la Tiszaujvaros. Cristian Tranulea, Catalin Romas si Andrei Chis vor intra in semifinale pe data de 7 iulie si speram sa reusim in acest an sa fim prezenti si in finalele de duminica, 8 iulie.

Acasa, dupa amanarea competitiei de la Haromszek, incepe cursa pentru castigarea circuitului Cupa Romaniei Cross Triathlon Series – sambata, 7 iulie, Lacul Sf. Ana. Competitia Xsalt Triatlon, una dintre cele mai fascinante competitii de triatlon din tara, a ajuns la editia a IX-a, avand peste 200 de concurenti pe lista de start.

Urmeaza un weekend de foc pentru Triatlonul Romanesc

Loading...