Selectează o Pagină

Xsalt 2013

Pe data de 14 julie 2013 in cadrul competitiei Xsalt Triatlon de la Sfanta Ana au fost decernate titlurile de Campioni Nationali la Triatlon Offroad. La masculin, Campion National a devenit si in acest an, multiplul campion national Ciprian Balanescu (Ride Competition Timisoara), urmat de Ianso Andrei (NoMad Merida Bucuresti) si Albert Gaspar (Master Ski&Bike Tirgu Mures).

La feminin titlul a fost castigat de Jakab Benke Hajnalka (Master Ski&Bike Tirgu Mures) aceasta fiind la al treila titlu de campion national pe anul acesta dupa cele de la Duatlon si Triatlon pe Distanta Lunga. Ea a fost secondata pe podium de Fodor Emese (NoMad Merida Bucuresti) si Bako Annamari (Xterra Sc Oradea).

La juniori baieti, titlul a fost luat de Badoiu Bogdan (Bucuresti) urmat de Madaras Daniel (Trialuta Sf.Gheorghe) si Daroczi Balazs (Master Ski&Bike Tirgu Mures).

La juniori fete, titlul a fost castigat de Ungvari Kinga (Master Ski&Bike Tirgu Mures) urmata de Vokaria Edit si Fulop Katalon (Master Ski&Bike Tirgu Mures).

La cadeti Kiss Levente (Master Ski&Bike Tirgu Mures) a cucerit titlul in fata coechipierilor sai Lokodi Matyas si Gasparik Marton.

Competitia Xsalt Triatlon a contat si ca etapa a IV-a a circuitului Bioeel Triathlon Challenge, astigatoriil pe categorii fiind:
masculin 13-15 ani: Kiss Levente
masculin 16-19 ani: Badoiu Bogdna
masculin 20-29 ani: Ciprian Balanescu
masculin 30-39 ani: Ianosi Andrei
masculin 40-49 ani: Stoica Lucian
masculin +50 ani: Nichiforescu Marius
feminin 16-19 ani: Ungvari Kinga
femjnm 20-29 ani: Jakab Benke Hajnalka
feminin 30-39 ani: Fodor Emese
femini +40 ani: Szakacs Maria

Bioeel triathlon Challenge se va incheia cu etapa a V-a din 4 august, Haromszek Triathlon – Grand Final – http://www.alpinsport.ro
Clasamentul la zi al Grand Prix-lui pe www.triathlongrandprix.ro

Loading...