Selectează o Pagină

ANULAT! Campionatul National de Duatlon 2018

Federatia Romana de Triatlon a primit comunicatul de mai jos de la conducerea Bucharest Sport Club, club care si-a asumat organizarea in acest an a Campionatului National de Duatlon. Prin acest comunicat ne este adus la cunostinta ca acest Campionat National, dupa ce a mai fost amanat o data, de pe data de 12 august pentru data de 1 septembrie, nu se va mai organiza nici pe data de 1 septembrie.

Conducerea Federatiei Romane de Triatlon intelege dificultatea organizarii unei eveniment de acest gen, dar in acelasi timp considera lipsita de profesionalism neindeplinirea unor angajamente luate, mai ales ca acestea implica atat Federatia Romana de Triatlon, dar mai ales un numar mare de sportivi profesionisti si amatori care isi seteaza pregatirea si isi fac calendarul competitional ori familial functie de competitiile din calendarul intern si in mod special de Campionatele Nationale.

Comunicatul din partea BSC:

„Recunoaștem! În perioada vacanței, toti oamenii isi doresc sa fie vacanta… inclusiv sportivii �� Inscrierile la Campionatul Național de Duatlon, anunțat pentru data de 1 septembrie în București, ne dau de inteles ca majoritatea sportivilor sunt inca in vacante, iar costurile si efortul de organizare este acelasi indiferent de numărul de participanți. Totodată, in contextul actual al avizarilor si al reglementarilor impuse de catre autoritati, organizatorul competitiei nu poate asigura cu propriile resurse securitatea si integritatea participantilor pe traseul de ciclism.
Din aceste motive, am decis împreună cu partenerii noștri anularea competiției. Toate taxele de participare si costurile de deplasare achitate vor fi returnate in conturile platitorilor. Promitem tuturor iubitorilor de duatlon si triatlon ca vom reveni cu noi competiții frumoase dedicate lor ! Multumim pentru intelegere.”

Toata responsabilitatea privind neorganizarea Campionatului National de Duatlon din 1 septembrie 2018 va trebui asumata de clubul BSC, inclusiv returnarea taxelor de inscriere. Orice pretentie legata de cheltuielile pe care sportivii sau cluburile le-au efectuat pentru a participa la Campionatului National de Duatlon din 1 septembrie va trebui trimisa catre BSC.

In urma celor intamplate, conducerea Federatiei Romane de Triatlon a hotarat organizarea Campionatului National de Duatlon in regim propriu, pe data de 29-30 septembrie 2018, cu posibila locatie Cheile Gradistei, Resort Fundata. Detaliile competitiei le veti gasi in cateva zile pe site-ul FRTRI.

Loading...