Selectează o Pagină

Fara Asfalt la Mare - Rezultate

Sezonul competitional si circuitul Cross Triathlon Series a inceput la 2 Mai la competitia Fara Asfalt la Mare pe traseul deja traditional – inotul in Micul Golf, traseul de ciclism pe dealurile dintre 2 Mai si Hagieni, respectiv alergarea intre 2 Mai si Vama Veche.

Peste 300 de concurenti s-au inscris la startul acestei editii, unde Ciprian Balanescu a castigat la Open cu timpul de 01:52:10, urmat de Daniel Attila (Trialuta Sf. Gheorghe) 01:54:25, podiumul fiind completat de Alex Ciocan (Smartatletic) cu timpul de 01:55:16. Inca trei sportivi au reusit sa coboare anul acesta sub doua ore: Alex Gica (CS Kineto-Tri-Sport Campina – 01:55:53), Sorin Boriceanu (Energy Club Bucuresti – 01:58:08) si Trella Tamas (Master Ski&Bike Tg. Mures – 01:59:07).

Fara Asfalt la Mare - Rezultate

La fete, cea mai rapida a fost Szakacs Maria (Harghita Triathlon Miercurea Ciuc – 02:18:13), urmata de cadeta Iordache Andreea Diana (Master Swi&Tri Bucuresti – 02:20:30) si de Neaga Adriana (02:27:16).

La cadeti 13-16 ani baieti, cel mai rapid a fost sportivul de la Olimpia Bucuresti – Sendroiu Andrei, urmat de Balau Andrei din Roman si Gogoasa Codrin (Aqua Sport Galati). La fete, Iordache Andreea a fost prima, urmata de Radu Gloria (Master Ski&Bike Tg.Mures ).

La juniori, Zoldi Botond (Master Ski&Bike Tg. Mures) a urcat pe prima treapta a podiumului, urmat de Cristian Tranulea (Atena Constanta) si bulgarul Marinov Radoslav. La junioare, o singura concurenta a fost prezenta la start: Nichifor Ana Maria (Aqua Vita Tulcea).

Fara Asfalt la Mare - Rezultate

Rezultatele oficiale pot fi consultate aici: omnitime.ro/results-fara-asfalt-triathlon
Poze exceptionale de la Radu Cristi gasiti aici: facebook.com/bhelzhebut

Urmatoarele competitii din calendarul FRTRI:
• 10 iunie Campionat National de Aquabike Jurilovca – Cetatea Enisala
• 10 iunie Xman Oradea – Campionatul National de „Ironman” si prima etapa a Halftriathlon Romanian Series
• 11 iunie MiniTri Tulcea
• 11 iunie Campionatul European de Triathlon Distanta Medie – Challenge Herning (Danemarca).

Poze de Radu Cristi si FRTRI

Loading...