Selectează o Pagină

In acest weekend incepe sezonul de triatlon! „Tonul la cantec” se va da la malul marii la competitia Fara Asfalt la Mare care, deja traditional, deschide sezonul competitiilor de triatlon din Romania. Sute de triatlonisti de la incepatori pana la sportivi cu vasta experienta vor incepe vanatoarea de puncte in cadrul circuitului de Cross Triathlon Series pe dealurile de la Hagieni si pe faleza de la Vama Veche si 2 Mai.

Incepe sezonul!

In urmatorul weekend, 9-10 iunie, vor fi desemnati Campionii Nationali la doua probe diferite, la Oradea in cadrul competitiei de Xman vor fi desemnati Campionii de „Fier” ai Romaniei la distanta de Ironman, respectiv la iconica cetate de la Enisala, vom cunoaste Campionii Nationali la proaspata disciplina de Aquabike (swim & bike). La Oradea vom da startul si la circuitul Halfironman Romanian Series organizat in premiera.

Incepe sezonul!

Pe 17 iunie, la Mogosoaia va avea loc a doua etapa a Cross Triathlon Series. Colegii de la NoStress ne promit si in acest an un weekend plin de sport si voie buna.

Incepe sezonul!

Pe 24 iunie ne mutam din nou la mare. La Mamaia echipa Smartatletic ne pregateste ceva „tare”: Ocean Lava Romania! Traseul de Brave si mai ales cel de Hero vor atrage nu numai sportivii din Romania ci si din afara hotarelor tarii. Competitia de Hero este in acelasi timp si etapa a doua a Halfironman Romanian Series.

Incepe sezonul!

Si asta e numai luna iunie, urmeaza iulie poate si mai agitata si mai intensa….

Loading...