Buftea Multisport Festival 2019 în weekend-ul 22-23 iunie

In perioada 22-23 iunie are loc Buftea Multisport Festival 2019, la care puteți participa la nu mai puțin de trei competiții adresate adulților: duatlon și triatlon sprint sau semimaraton (7 km, 14 km, 21 km), precum și crosul copiilor cu vârste între 3 și 14 ani.

La competiția de triatlon din cadrul Festivalului din acest se vor decerna si titlurile de Campioni Nationali la Triatlon Sprint, atât pentru categoriile de elite si juniori, cât si pentru amatori Age Group.

Și duatlonul și triatlonul se desfășoară pe distanța sprint, respectiv 5 km alergare / 20 km ciclism / 2,5 km alergare – la duatlon și 750 m înot / 20 km ciclism / 5 km alergare – la triatlon.

Înscrierile online sunt încă deschise până în data de 14 iunie, chiar aici: triatlonbuftea.ro

Concursul de triatlon de la Buftea este o bună ocazie pentru sportivii amatori să-și testeze forma sportivă în acest început de sezon competițional. Vremea ține cu noi, apa s-a încălzit și nu uitați, lacul Buftea este unul dintre cele mai curate lacuri din proximitatea Bucureștiului, un motiv în plus să participați la această competiție.

Organizatorii competiției vă invită în weekend-urile premergătoare concursului să testați apa lacului într-un cadru organizat, la antrenamentele oficiale. Mai multe detalii puteți citi pe siteul competitiei

Buftea Multisport Festival este un eveniment organizat sub egida Federației Române de Triatlon.

Dorim să adresăm mulțumiri speciale autorităților locale, care au susținut și încurajat practicarea sportului de-a lungul celor iată, deja șase ani și s-au străduit să asigure condiții cât mai bune de participare tuturor concurenților.

Pin It on Pinterest