Selectează o Pagină

Incepand din 1 Martie, sportivul de origine franceza, Felix Duchampt a obtinut rezidenta pentru Romania si va intra in Lotul National de Triatlon al Romaniei, respectiv in programul TriGo Tokyo. Sportivul, cu 11 podiumuri si 3 medalii de aur la diferite competitii ITU in ultimii 6 ani, se afla pe locul 50 in ITU Ranking si pe locul 71 la Olympic Qualification Ranking si are sanse foarte mari de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Felix este un sportiv complet, cu o alergare de exceptie. In 2018 a alergat 5km in 14:47 minute la Cupa Mondiala de la Tongyeong unde a ocupat locul 2. El va fi angrenat si in diferite programe pentru cadeti si juniori derulate de Federatia Romana de Triatlon, pentru a oferi un exemplu de sportiv de high-performance.

TriGo Tokyo  - un an nou, un look nou, un sportiv nou

Conducerea Federatiei Romane de Triatlon, avand suportul Ministerului Tineretului si Sportului, respectiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, considera ca acesta este un pas important atat pentru cresterea popularitatii si expunerii triatlonului in Romania, cat si pentru atragerea mai masiva a fondurilor din sectorul guvernamental si privat. Sportivul Felix Duchampt va concura un an sub semnul ITU, iar in decursul acestui an va dobandi cetatenia romana si va putea reprezenta Romania la competitiile majore internationale. Intelegerea facuta intre FRTRI si Felix se rezuma strict la finantarea deplasarilor la competitiile de calificare pentru JO de la Tokyo, fara nici o recompensa materiala din partea FRTRI.

TriGo Tokyo  - un an nou, un look nou, un sportiv nou

Din acest an schimbam si look-ul echipamentului de prezentare, noul sponsor fiind producatorul PEAK, acelasi sponsor ca si al echipelor olimpice ale României, echipamentul fiind similar cu al acestora dar cu personalizare adecvata pentru FRTRI.

Loading...