Selectează o Pagină

Duatlon Campina 2014

Municipiul Câmpina figurează de la acest sfârsit de săptămână pe harta oraselor unde duatlonul este sustinut. Pe 31 mai a avut loc prima editie a evenimentului Duatlon Câmpina.

Competiţia s-a desfăşurat pe Platoul Muscel iar distanţele pe care le-au avut de parcurs concurenţii au fost stabilite pe categorii de vârstă. Cei mai mici participanţi (10-13 ani) au avut de parcurs 1 km alergare, 4 km bicicleta, 1 km alergare, pentru categoria 14-16 ani si mai mari distantele au fost de 4 km alergare, 10 bicicleta, 2 km alergare.

Startul s-a dat diferenţiat pentru fiecare categorie. La categoria open copii (1 km alergare, 4 km bicicleta, 1 km alergare) s-a remarcat Iordache Andreea iar dintre băieti Toader Alin. La categoria open adulti (4 km alergare, 10 bicicleta, 2 km) cel mai bun timp a fost obtinut de Jitaru Florin.

Competiţia a fost organizată de Alexandru Ghica sub egida Federaţiei Române de Triatlon. La Câmpina a fost prezent si antrenorul cubanez, Flabio Carmona. Evenimentul a avut ca scop principal promovarea duatlonului şi a triatlonului în rândul tinerilor.

Loading...