Campionatele Europene de Winter Triatlon, televizate live în România, de Telekom Sport

La aprope un an de la premiera națională – transmisiunea în direct a Campionatelor Mondiale de Winter Triathlon, Federația Română de Triatlon a reușit să securizeze și televizarea live a Campionatelor Europene de Winter Triathlon, cu sprijinul aceluiași partener media – Telekom Sport.

Astfel, în data de 23 februrie, proba Elite masculin a competiției ce va avea loc la Cheile Grădiștei va fi transmisă în direct, atât pe Telekom Sport 3, canal TV accesibil gratuit, cât și pe paginile de facebook ale postului TV și ale Federației.

Aproximativ 200 de sportivi din 16 țări vor veni în România, pentru a participa la ediția din 2019 a Campionatelor Europene de Winter Triathlon România va fi reprezentată, în cadrul competiției, de un lot de peste 10 sportivi ce vor concura la categoriile Elite și Juniori, cărora li se vor alătura și 50 de sportivi amatori.

Lotul național țintește cel puțin 3 medalii în cadrul competiției, iar categoriile creditate cu cele mai mari șanse sunt: Feminin U23, Ștafetă Mixtă Elite, Juniori și Paratriatlon.

România va organiza anul acesta, într-o nouă premieră pentru sportul românesc, și Campionatele Europene de Triatlon Multisport, la Tîrgu Mureș.

Pin It on Pinterest